Badpakken

Bekijk het uitgebreide assortiment badpakken, online & in de showroom bij Pudilo.

20 resultaten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Badpakken

Badpakken voor meisjes zijn niet alleen functionele kledingstukken voor zwemactiviteiten, maar ook een uitdrukking van stijl en persoonlijkheid. Met een breed scala aan ontwerpen, kleuren en patronen bieden badpakken meisjes de mogelijkheid om hun eigen unieke look te creëren terwijl ze genieten van zwemmen, spelen op het strand of ontspannen bij het zwembad.

Stijlen

Een van de meest populaire stijlen voor meisjesbadpakken is het klassieke ééndelige badpak. Dit tijdloze ontwerp biedt comfort, dekking en bewegingsvrijheid, waardoor het ideaal is voor allerlei wateractiviteiten. Het ééndelige badpak is verkrijgbaar in verschillende stijlen, variërend van sportief en gestroomlijnd tot speels en versierd met franjes, ruches of opvallende prints. Zoals de badpakken van Konges Slojd, versierd met een prachtige bloemenprint of met tule details. Maar ook Lil' Atelier staat al jaren bekend om het prachtige aanbod zwemkleding.

UV bescherming

Voor degenen die extra bescherming willen tegen de zon, zijn er ook badpakken met ingebouwde UV-bescherming beschikbaar. Deze badpakken zijn gemaakt van speciale materialen die UV-stralen blokkeren en de huid helpen beschermen tegen zonnebrand, waardoor ze ideaal zijn voor lange dagen buiten in de zon.