Engel Natur

Engel Natur is een Duits merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige biologische baby- en kinderkleding. Het bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid, ethische productie en het gebruik van natuurlijke materialen.

56 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Engel Natur

Engel Natur is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in biologische wollen baby- en kinderkleding, evenals in natuurlijke wollen textielproducten voor volwassenen. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige wollen materialen en aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Hun kleding wordt vervaardigd met behulp van natuurlijke vezels zoals biologisch katoen, wol en zijde, die zacht zijn voor de gevoelige huid van baby's en kinderen en tegelijkertijd ademend en comfortabel zijn.

Engel natur wollen jasjes

Ouders kunnen met een gerust hart kiezen voor de jasjes van Engel Natur, wetende dat ze niet alleen hoogwaardige kleding krijgen, maar ook bijdragen aan een meer duurzame en ethische mode-industrie.

Voor baby's zijn de wollen jasjes niet alleen functionele kledingstukken om warm te blijven, maar ook belangrijke items die comfort en gemak bieden. Belangrijke aspecten die ideaal zijn voor deze jasjes zijn het gemakkelijk aan- en uitkleden, de zachte stoffen, ideaal voor in de maxicosi of autostoel, wol reguleert de temperatuur & daarnaast ziet het er erg stijlvol uit!

Eerlijke productie

Engel Natur hecht ook veel belang aan ethische productiepraktijken, waardoor ouders met een gerust hart kunnen winkelen wetende dat de kleding onder eerlijke omstandigheden is geproduceerd. Naast kleding produceert Engel Natur ook een verscheidenheid aan andere textielproducten, zoals dekens, overalls, wantjes, sloffen, mutsjes en accessoires, allemaal met dezelfde toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Over het algemeen staat Engel Natur bekend om zijn eco-vriendelijke benadering en hoogwaardige producten, die zowel ouders als kinderen aanspreken die waarde hechten aan natuurlijke materialen en verantwoorde productie.