Baje Studio

Baje Studio is een prachtig klassiek merk, geïnspireerd door natuurlijke tinten. Koop Baje Studio online bij Pudilo.

16 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Baje Studio

Baje Studio is een prachtig klassiek merk, opgericht in 2021.De stijl van kinderkleding is populair bij ouders die op zoek zijn naar tijdloze en klassieke kledingstukken voor hun kinderen, die zowel stijlvol als functioneel zijn. Deze kleding van Baje Studio is tijdloos, ongeacht veranderingen in de modetrends, en wordt vaak geassocieerd met een gevoel van elegantie en verfijning.

Unieke items

Baje Studio staat vooral bekend om de prachtige Tule rokjes, die meerlaags zijn en daardoor een enorm chique uiterlijk hebben. Daarnaast hebben ze prachtige gebreide items, zoals jurken, sweaters , maar ook mooie smal vallende flared broeken. Ideaal voor de smalle meiden. 

Stijlvol

Ook voor de jongens is Baje Studio een zeer stijlvol merk. Prachtige linnen stoffen, chique kraagjes, polo's en prachtige cargo broeken. Bij Baje Studio kun je ook je hart ophalen voor de prachtige jongens collectie. Vaak worden de combinaties ton-sur-ton gedragen, wat een extra chique effect geeft.

Feestelijk

Kleding van Baje Studio is uitermate geschikt voor feestelijke gelegenheden. Denk hierbij aan een communiefeest, een bruiloft, of een verjaardagsoutfit! Kleed je zoon in een prachtige set met een T-Shirt en een korte broek, en kleed je dochter in een prachtige jurk van Baje Studio.