Bobo Choses

In de wereld van kindermode is er een merk dat eruit springt vanwege zijn unieke stijl, creativiteit en toewijding aan duurzaamheid: Bobo Choses.

46 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bobo Choses

Dit Spaanse merk heeft de harten van ouders en kinderen veroverd met zijn kleurrijke ontwerpen, speelse prints en hoogwaardige materialen. Bobo Choses werd opgericht in 2008 door twee creatieve geesten, Laia Aguilar en Adriana Esperalba. Gevestigd in Barcelona, staat het merk bekend om zijn unieke benadering van kindermode, waarbij het zich laat inspireren door kunst, muziek en natuur. Het doel van Bobo Choses is om kleding te maken die de verbeelding van kinderen stimuleert en hen aanmoedigt om de wereld te verkennen met nieuwsgierigheid en enthousiasme. En dat doet het zeker; denk aan de prachtige prints op de T-shirts, de leggings en de jurken van Bobo Choses.

Duurzaamheid als kernwaarde

Een van de meest opvallende aspecten van Bobo Choses is de sterke toewijding aan duurzaamheid. Het merk gelooft in het creëren van kleding die niet alleen mooi is, maar ook goed is voor de planeet en de mensen die het maken. Ze streven ernaar om de impact van hun productieproces op het milieu te minimaliseren door gebruik te maken van duurzame materialen en eco-vriendelijke praktijken. Lief voor de kinderhuid, en lief voor het milieu. Daarnaast is de kleding vaak unisex, zodat deze gemakkelijk doorgegeven kan worden aan broertjes, zusjes, neefjes of nichtjes!

Biologisch katoen

Bobo Choses maakt gebruik van hoogwaardige materialen, waaronder biologisch katoen, gerecycled polyester en natuurlijke vezels zoals lyocell en modal. Door te kiezen voor biologisch katoen vermijdt het merk het gebruik van schadelijke chemicaliën en pesticiden, waardoor de gezondheid van zowel de boeren als de consumenten wordt beschermd. Bovendien geeft het gebruik van gerecyclede materialen nieuw leven aan oude vezels en vermindert het de vraag naar nieuwe grondstoffen.

Bobo Choses hecht ook veel waarde aan ethische productiepraktijken. Ze werken nauw samen met lokale fabrikanten in Spanje om ervoor te zorgen dat hun kleding onder eerlijke arbeidsomstandigheden wordt geproduceerd. Door lokale productie te ondersteunen, minimaliseert het merk ook de ecologische impact van transport en draagt het bij aan de lokale economie.

Speels & creatief

Naast hun inzet voor duurzaamheid, staat Bobo Choses ook bekend om zijn unieke ontwerpen en speelse esthetiek. Van kleurrijke prints en levendige patronen tot grappige illustraties en gedurfde kleurencombinaties, de kleding van Bobo Choses straalt vreugde en creativiteit uit. Elk seizoen brengt nieuwe collecties geïnspireerd op verschillende thema's, variërend van reizen en avontuur tot kunst en natuur. Dit zie je elk seizoen weer terug in de prachtige sweaters, rokjes en broeken van Bobo Choses.

Bobo Choses is niet zomaar een kinderkledingmerk; het is een symbool van creativiteit, duurzaamheid en avontuur. Door te kiezen voor Bobo Choses, kiezen ouders niet alleen voor stijlvolle kleding voor hun kinderen, maar ook voor een betere toekomst voor de planeet. Dus laten we samen de kleurrijke wereld van Bobo Choses verkennen en onze kinderen inspireren om te dromen, te ontdekken en te spelen met grenzeloze verbeelding.