Daily Brat

Daily Brat is een Nederlands kinderkledingmerk met met de prachtigste jurken, t-shirts en comfortabele kledingstukken.

17 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Daily Brat

Daily Brat is een eigentijds Nederlands kinderkledingmerk dat bekend staat om zijn stijlvolle, duurzame en comfortabele ontwerpen. Het merk werd opgericht met de visie om kinderkleding te creëren die zowel ouders als kinderen aanspreekt door een combinatie van mode, kwaliteit en gebruiksgemak. Daily Brat heeft zich snel een plaats verworven in de harten van modebewuste ouders door hun aandacht voor detail en de zorg die in elk kledingstuk wordt gestoken.

Design en Comfort

De ontwerpen van Daily Brat zijn tijdloos en verfijnd, vaak met een subtiele knipoog naar de laatste modetrends. De collectie bestaat uit een breed scala aan kledingstukken, de perfecte jurk en shirts tot rompers en leggings, die allemaal gekenmerkt worden door hun eenvoud en speelse prints. Comfort staat centraal bij elk ontwerp, zodat kinderen zich vrij kunnen bewegen en spelen zonder beperkt te worden door hun kleding. Je wil niets anders meer dan de heerlijk zachte badstof, waar Daily Brat vaak de meest comfortabele items mee maakt.

Zwemkleding

Koop de stoerste badpakken en zwembroeken van Daily Brat bij Pudilo. De zwemkleding van Daily Brat biedt een perfecte balans tussen stijl, comfort en duurzaamheid. Met een focus op milieuvriendelijke materialen, ethische productiepraktijken, en ontwerpen die kinderen graag dragen, blijft Daily Brat een populaire keuze voor ouders die op zoek zijn naar hoogwaardige en verantwoorde zwemkleding voor hun kinderen.