Barnsteen

Barnsteen sieraden zijn prachtige natuurlijke sieraden, gemaakt van materiaal dat op veel verschillende manieren gestyled kan worden. Het heeft een warme en organische uitstraling die goed past bij diverse kledingstijlen en gelegenheden.

21 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Barnsteen

Koop je Barnsteen sieraden online bij Pudilo. Een ruim assortiment kettingen, armbanden in diverse afmetingen. Zo zit er zeker een leuk sieraad bij voor jou dochter of zoon. Barnsteen wordt vaak in de vorm van kettingen gedragen door baby's en jonge kinderen.

Barnsteen wordt ook vaak geassocieerd met kinderen, vooral vanwege de traditionele overtuiging dat het kan helpen bij het verlichten van de pijn en het ongemak van doorkomende tandjes. 

Veiligheid

Barnsteen wordt vaak gezien als een veilige en mooie keuze voor kindersieraden vanwege zijn natuurlijke oorsprong en warme uitstraling.

Na elke kraal wordt de ketting geknoopt, dus het verlies van kraaltjes is minimaal. Barnsteen kettingen en barnsteen armbanden worden vaak gezien als een symbolisch geschenk dat staat voor bescherming en welzijn, waardoor het een geliefd cadeau is bij geboorten en doopceremonies.

Barnsteen is een prachtig natuurlijk materiaal dat op veel verschillende manieren gestyled kan worden. Het heeft een warme en organische uitstraling die goed past bij diverse kledingstijlen en gelegenheden. Zeker in de zomer is het de eyecatcher bij een leuk hempje, shirtje of wanneer je heerlijk op het strand of aan het zwembad zit.

Populair

De meest populaire kleur van Barnsteen is de cognac kleur. Dit is een prachtige warm bruine kleur, die ook geweldig is in combinatie met diverse andere kleuren. Ook de kleur lemon, die geel is, wordt als een topkleur gezien. Deze is in diverse combinaties, met blauw of bijvoorbeeld roze.

Amber

Amber, ook wel bekend als barnsteen, is een fascinerende stof met een rijke geschiedenis en diverse toepassingen. Het is eigenlijk gefossiliseerde boomhars, ontstaan uit prehistorische bomen die miljoenen jaren geleden bestonden. Door de lange periode van fossielen en chemische processen heeft amber unieke eigenschappen en een karakteristieke uitstraling.